De mensen achter OQ

Dankzij een team van professionals uit de parkeer- en mobiliteitsbranche, vinden we op iedere parkeervraag een creatief en vernieuwd antwoord.  Wij zijn de oprichters:

Paul
Bloemen

– Concepts & Consultancy

“Als consultant en ondernemer zorg ik met veel plezier dat plannen van bedrijven haalbaar worden. Alles is mogelijk – daar geloof ik vurig in. Meer omzet, een nieuwe doelgroep, een nieuwe parkeergarage? Aan de slag! Met ons team laten we creatieve concepten los op nieuwe of bestaande parkeerlocaties. Die combineren we vervolgens met unieke technieken en systemen om iedere parkeerlocatie vindbaar, bereikbaar, gastvrij en winstgevend te maken. Zulke prachtige projecten kunnen me niet snel genoeg gaan.”

Michiel
Schat

-Business Development

“Bij OQ werken we aan parkeeroplossingen die anders zijn. Om dat voor elkaar te krijgen, moet je soms buiten de lijnen denken. Ook buiten de lijnen van bestaande parkeervakken. Dat is mijn rol binnen het team. Ik probeer met creatieve ogen naar parkeerlocaties te kijken om er vervolgens het maximale rendement uit te halen. Kunnen we een bedrijfsterrein in het weekend aan bewoners of bezoekers beschikbaar stellen? Zijn er nog andere doelgroepen of mogelijkheden? Bij die exploitatie ligt mijn kracht.”