Een parkeerplek voor iedereen!

By 13 augustus 2018 september 17th, 2018 blog

Inmiddels hebben we al van heel wat weekjes zon kunnen genieten. Dit betekende ook een gigantische parkeerdrukte langs de kusten van Nederland en België. Tegen de tijd dat er een parkeerplek vrij is, is de zon alweer onder. Met de slimme concepten en technieken van OQ Parking Solutions hoeven strandgangers niet meer te zweten in de auto, maar kunnen zij zich lekker parkeren op een handdoekje op het strand.

Vraag en aanbod op elkaar afstemmen
Vraag en aanbod op elkaar afstemmen. Daar draait alles om tijdens tropische dagen aan de kust. Waarom kunnen vakantiegangers of dagjesmensen niet eenvoudig parkeren in gemeentelijke parkeergarages? Of bij lokale bedrijven waarvan de garages in het weekend toch leeg staan?
Met een goede formule plus de juiste technieken en systemen wordt een parkeerlocatie gegarandeerd rendabel.
Voor ondernemers is het een gouden kans om geld te verdienen en voor strandgangers een zonnig alternatief. Het probleem ligt niet aan het aantal parkeerplekken, maar aan de beschikbaarheid daarvan. Dit komt doordat de plekken niet toegankelijk genoeg zijn en vooraf niet gereserveerd kunnen worden.

Ook hebben veel accommodaties geen eigen parkeerplekken. Gasten willen daarentegen bij het boeken van een strandaccommodatie wel de zekerheid hebben dat ze hun auto kwijt kunnen. Met onze systemen kunnen hotels of B&B’s zonder eigen parkeerplekken op andere plaatsen makkelijk parkeerplekken reserveren voor hun gasten.

Files naar het strand verleden tijd
Bij OQ werken we door heel Nederland aan nieuwe parkeeroplossingen en een betere bereikbaarheid. We onderzoeken kansen, maken unieke software en bedenken slimme concepten…
Naast een strand bed, reserveren mensen straks ook eenvoudig jouw parkeerplek. Met een beetje slim denken is een parkeerplek overal te vinden. OQ ontwikkelt daarvoor unieke parking-systemen en is gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van duurzame en flexibele parkeeroplossingen. Denk aan apps om hekken te openen, programma’s en interfaces om slagbomen op afstand te beheren of sensors om kentekenplaten te herkennen. Op die manier kun je eenvoudig parkeerruimte delen en dubbel bezetten, vinden strandgangers sneller een plek en zijn lange files naar de kust verleden tijd. Met onze slimme kaarten weet je precies hoeveel vrije parkeerplekken er op de parkeerplaats aanwezig zijn.

Betere bereikbaarheid en hogere inkomsten
Door heel Nederland werken we aan nieuwe parkeeroplossingen en een betere bereikbaarheid. We hebben er zelfs een succesformule voor: Locatie + Concept + Systeem = Exploitatie. Dat klinkt sjiek, maar wat wij eigenlijk willen zeggen is dat we een antwoord vinden op iedere parkeervraag. Zeker tropische parkeervragen. Heb je nog brandende vragen of wil je gewoon meer weten?

Neem dan een kijkje bij: OQ Parking Solutions