Smart Parking

Hard werken, snel naar huis, nog even sporten of een bioscoopje pakken… Het is allemaal veel leuker en makkelijker met een parkeerplaats dichtbij. Helaas. De realiteit is vaak anders. Nergens plek. Eindeloos rondjes rijden. Kilometers lopen. Dat is vervelend, zeker omdat parkeerruimte – met een beetje slim nadenken – overal te vinden ­­is. Bij OQ werken we door heel Nederland aan nieuwe parkeeroplossingen en een betere bereikbaarheid. We onderzoeken kansen, maken unieke systemen en bedenken slimme concepten. Winst voor iedereen.

concepts

concepts

Door handige plannen en slimme technieken te mixen met een goed verhaal, wordt iedere parkeerruimte rendabel. Denk aan bedrijfsgarages die in de weekenden niet worden benut. Festivalterreinen die leegstaan tijdens de wintermaanden. Of een nieuw ziekenhuis dat een parkeerplan of tijdelijke noodvoorziening nodig heeft. Met een goed parkeerconcept bereiken we iedere eindstreep.

consultancy

Klanten zoeken een parkeerplek, bedrijven met parkeerplek zoeken klanten. Zie OQ als schakel daartussen. We beheren geen vastgoed en bezitten geen eigen terreinen of garages. Dat laten we liever over aan de bedrijven waarmee wij samenwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van duurzame en flexibele parkeeroplossingen. We onderzoeken wat bedrijven willen en hoe dat voor iedereen zo voordelig mogelijk is.

consultancy

systems

systems

Bij OQ zijn we gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van duurzame en flexibele parkeeroplossingen. Onze unieke parking-systemen zijn daarbij onmisbaar. Denk aan mobiele apps om hekken te openen, programma’s en interfaces om slagbomen op afstand te beheren of sensors om kentekenplaten te herkennen. Op die manier worden parkeerruimtes efficiënt, krijgen gebruikers waar voor hun geld en laten bedrijven geen inkomsten meer liggen.

WHRE

Door heel Nederland werken we aan nieuwe parkeeroplossingen en een betere bereikbaarheid. We hebben er zelfs een toverformule voor. Die gaat als volgt. Locatie + Concept + Systeem = Exploitatie. Iets simpeler: waarde toevoegen aan een nieuwe of bestaande parkeerlocatie, zorgen voor tevreden gebruikers en zo werken aan een grotere bron van inkomsten voor de eigenaren. Op iedere parkeervraag vinden wij het antwoord.

WHRE